Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ook Jumpers&#39;76 uit Venray komt voorlopig niet in actie.&nbsp;&nbsp;</p><h1 itemprop="name"><br></h1>

Ook Jumpers'76 uit Venray komt voorlopig niet in actie.  


(Archieffoto Peel en Maas)
Coronavirus

Basketballers hopen op hervatting

Een eventuele hervatting van de basketbalcompetities wordt opnieuw vooruitgeschoven. Dat heeft de Nederlandse Basketball Bond naar aanleiding van de persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge besloten. ‘Zodra het kan willen we de competities en evenementen zo snel mogelijk weer oppakken’, schrijft de bond op zijn website.


Mocht het zo zijn dat er eind februari weer kan worden gespeeld, dan wordt een halve competitie afgewerkt. De nu in Sportlink geplande wedstrijden blijven dan staan en kunnen tot eind juni worden gespeeld. De hoogste competities bij de mannen (Dutch Basketball League) en de vrouwen (Women’s Basketball League) gaan wel komend weekeinde al van start.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan eventuele compensatie vanuit de Rijksoverheid. Samen met sportkoepel NOC*NSF en andere sportbonden zal worden gekeken naar compensatie voor de bondscontributie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten