Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Han Siebers

Van Dijck verkast naar Roda JC

Stan van Dijck maakt het seizoen af bij Roda JC. De 20-jarige verdediger uit Venray wordt door zijn club VVV-Venlo verhuurd aan de eerstedivisionist. Van Dijck kwam in de eredivisie weinig aan spelen toe en Roda JC wilde de laatste linie juist versterken.

Van Dijck moet in Zuid-Limburg de concurrentie aangaan met onder meer de ervaren speler Kees Luijckx. Technisch directeur Jeffrey van As: “Met Stan halen we een talentvolle en fysieke verdediger in huis met een prima lange pass. Een echte prof die keihard werkt om zichzelf te verbeteren.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten