Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brücke
Dossier: Gronddeals Loobeekdal

‘Raad Venray wil extern onderzoek naar gronddeal wethouder’

Een meerderheid van de Venrayse gemeenteraad wil een onafhankelijk onderzoek naar de gronddeal van wethouder Jan Loonen en het waterschap, dat meldt dagblad De Limburger. Alle fractievoorzitters hebben dinsdagavond overleg over de kwestie met burgemeester Luc Winants. CDA en Venray Lokaal zullen tijdens dat overleg aandringen op een onafhankelijk extern onderzoek.

Tijdens het geplande overleg zal gesproken worden over verschillende publicaties in de media over een gronddeal in het Loobeekdal. Het betreft een gronddeal voor 35 hectare in het Loobeekdal. In die publicaties gaat het over mogelijke belangenverstrengeling.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten