‘Lockdown wordt met drie weken verlengd’ | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: pixabay
Coronavirus

‘Lockdown wordt met drie weken verlengd’

De geldende coronamaatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan worden voorlopig niet versoepeld. RTL Nieuws meldt dat de lockdown waarschijnlijk met drie weken wordt verlengd. Ook het financiële steunpakket wordt uitgebreid en het voortgezet onderwijs blijft dicht. De verlenging is de uitkomst van het Catshuis-overleg van zondag.

Hoe het precies met het basisonderwijs gaat, wordt volgens RTL Nieuws later besloten. Er worden geen verdere aanscherpingen voor hotels en winkels verwacht. Omdat de coronamaatregelen langer zullen gelden, werkt het kabinet aan een uitbreiding van steun voor ondernemers. De verwachte uitbreiding van het steunpakket moet vooral de hardst getroffen sectoren helpen. 

Onder meer horecabedrijven hebben sinds medio oktober al de deuren gesloten.Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten