Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Math Joosten nieuwe trainer Sporting ST

Math Joosten is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Sporting ST. Joosten volgt bij de club uit Swolgen en Tienray Han Friesen op.

Joosten is woonachtig in Horst en heeft zelf jarenlang gevoetbald bij Wittenhorst, Venlosche Boys en Melderslo. Na zijn voetballoopbaan is hij het trainersvak ingerold bij Wittenhorst en is hij vervolgens bij Melderslo aan de slag gegaan. De laatste jaren stond Joosten aan het roer bij Hegelsom.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten