Visit Noord- en Midden-Limburg zal de consument blijven enthousiasmeren over het toeristisch aanbod in deze culturele, gastvrije, groene en waterrijke regio
Visit Noord- en Midden-Limburg zal de consument blijven enthousiasmeren over het toeristisch aanbod in deze culturele, gastvrije, groene en waterrijke regio Foto: depositphotos

Nieuwe naam VVV Midden-Limburg

Algemeen

Het nieuwe jaar begint voor VVV Midden-Limburg met een nieuwe naam. Limburg Marketing vervangt het consumentenmerk VVV Midden-Limburg, omdat de toeristische platforms van Venray en van Peel en Maas zich ook hebben aangesloten bij Limburg Marketing. Onder de noemer Visit Noord- en Midden-Limburg gaan alle partijen samen verder.

Visit Noord- en Midden-Limburg zal de consument nationaal en internationaal blijven enthousiasmeren over het toeristisch aanbod in deze culturele, gastvrije, groene en waterrijke regio. Behalve een nieuwe naam is ook de consumentenwebsite vernieuwd. Via www.visitnoordenmiddenlimburg.nl is de nieuwe site te bewonderen.

De gemeente Venray is een vierjarige samenwerking aangaat met Limburg Marketing op basis van het toekomstplan 2021-2024. Daarnaast coördineert Limburg Marketing verschillende projecten zoals de Archeoroute Limburg.

Uit de krant