Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Het project Sing Alone Together gaat van start.&nbsp;</p>

Het project Sing Alone Together gaat van start. 

(Foto: stockfoto)

Samen zingen op afstand

De zangers van het Venrays Mannenkoor en RockKoor Venray gaan aan de slag met het thuis instuderen van Crazy Little Thing Called Love van Queen. Aan dit nieuwe project, genaamd Sing Alone Together, kunnen alle mannelijke zangers uit de regio Venray meedoen.


In zes weken is het doel om per zanger een eigen opname te maken van de eigen stempartij. Alle opnames worden daarna gemixt tot één geheel.

Het thuis repeteren staat in het teken van het onder de knie krijgen van de tekst, timing en toonhoogten van het nummer met behulp van bladmuziek en ingezongen oefenopname per stem. Tijdens het project worden op diverse momenten tips en videoberichten gedeeld om te helpen bij het repeteren.

Voor het project zoeken het Venrays Mannenkoor en RockKoor Venray onder meer zangers die op dit moment niet kunnen repeteren met hun eigen koor en andere belangstellenden die het leuk vinden om te zingen. Aanmelden kan via de website https://sing.venraysmannenkoor.nl.

De start van het project is op 18 januari. Dan wordt de eerste video gelanceerd met de uitleg over Sing Alone Together.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten