Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Kinderen van groep acht ervaren tijdens een Metameer-masterclass of tweetalig onderwijs bij ze past. </p>

Kinderen van groep acht ervaren tijdens een Metameer-masterclass of tweetalig onderwijs bij ze past.

(Foto: Femke de Schepper)

Metameer houdt masterclasses tweetalig onderwijs

Speciaal voor groep 8-leerlingen in de regio organiseert Metameer masterclasses tweetalig onderwijs. Deze kinderen kunnen in een middag op een leuke manier ervaren hoe het voelt om in het Engels les te krijgen. De masterclasses zijn te volgen op woensdag 3 februari op locatie Stevensbeek en op woensdag 10 februari op locatie jenaplan Boxmeer. Op de locatie Stevensbeek vindt een masterclass tweetalig havo/vwo plaats. Bij locatie jenaplan Boxmeer staat een masterclass voor tweetalig vmbo en een masterclass voor tweetalig havo/vwo op het programma.

Pleun Takken deed vorig jaar mee aan de masterclass in Stevensbeek: “Het is leuk en spannend in het begin om meteen Engels te praten. Docenten helpen je goed het juiste woord te vinden en goed uit te spreken. Ze leggen uit op een manier zodat jij het snapt.”

Jasmijn Smits, brugklasser tweetalig havo/vwo Stevensbeek, wil graag goed Engels leren en meer weten over de wereld om haar heen: “Bij de tto masterclass werk je veel samen. Dat is leuk en fijn. Door tto kom je ook meer te weten over andere landen en culturen waar ze Engels spreken. Heel interessant.”

Dagmar Sampers, tweetalig jenaplan Boxmeer: “Tto was een goede keuze en ik leer er veel van, tto is een aanrader.”

Kijk op Metameer.nl voor meer informatie over het aanmelden. Ook staat op die website meer informatie over tweetalig onderwijs op Metameer.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten