Kinderen van groep acht ervaren tijdens een Metameer-masterclass of tweetalig onderwijs bij ze past.
Kinderen van groep acht ervaren tijdens een Metameer-masterclass of tweetalig onderwijs bij ze past. Foto: Femke de Schepper

Metameer houdt masterclasses tweetalig onderwijs

Algemeen

Speciaal voor groep 8-leerlingen in de regio organiseert Metameer masterclasses tweetalig onderwijs. Deze kinderen kunnen in een middag op een leuke manier ervaren hoe het voelt om in het Engels les te krijgen. De masterclasses zijn te volgen op woensdag 3 februari op locatie Stevensbeek en op woensdag 10 februari op locatie jenaplan Boxmeer. Op de locatie Stevensbeek vindt een masterclass tweetalig havo/vwo plaats. Bij locatie jenaplan Boxmeer staat een masterclass voor tweetalig vmbo en een masterclass voor tweetalig havo/vwo op het programma.

Pleun Takken deed vorig jaar mee aan de masterclass in Stevensbeek: “Het is leuk en spannend in het begin om meteen Engels te praten. Docenten helpen je goed het juiste woord te vinden en goed uit te spreken. Ze leggen uit op een manier zodat jij het snapt.”

Jasmijn Smits, brugklasser tweetalig havo/vwo Stevensbeek, wil graag goed Engels leren en meer weten over de wereld om haar heen: “Bij de tto masterclass werk je veel samen. Dat is leuk en fijn. Door tto kom je ook meer te weten over andere landen en culturen waar ze Engels spreken. Heel interessant.”

Dagmar Sampers, tweetalig jenaplan Boxmeer: “Tto was een goede keuze en ik leer er veel van, tto is een aanrader.”

Kijk op Metameer.nl voor meer informatie over het aanmelden. Ook staat op die website meer informatie over tweetalig onderwijs op Metameer.

Uit de krant