Logo peelenmaasvenray.nl
Logo Peel en Maas TV

Alzheimer TV Café: diagnose dementie, en nu?

Op maandag 11 januari is er weer een aflevering van Alzheimer TV Café te zien op Peel en Maas TV Venray. Het thema van deze avond is: diagnose dementie, en nu?

Wanneer mensen de diagnose dementie krijgen komen er veel vragen op, zowel bij henzelf als bij hun mantelzorger(s), zoals wat is dementie, welke vormen van dementie zijn er en waar vind en krijg ik hulp? Aan het woord komen Pedro Jacobs, trajectbegeleider bij Hulp bij Dementie, en Marita Peeters van BiblioNu Venray. Pedro Jacobs begeleidt mensen met dementie en hun mantelzorgers. BiblioNu beschikt over een speciale ruimte, de Dementheek, waar veel informatie beschikbaar is over dementie.

De uitzending begint maandag 11 januari om 19.00 uur en wordt diezelfde avond herhaald om 20.00 uur, 21.00 uur, 22.00 uur en 23.00 uur en dinsdag 12 januari om 19.00 uur, 20.00 uur, 21.00 uur, 22.00 uur en 23.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten