Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Vanwege de huidige coronapandemie zoekt het Elzendaalcollege leerlingen van groep 7/8 online op.&nbsp;</p>

Vanwege de huidige coronapandemie zoekt het Elzendaalcollege leerlingen van groep 7/8 online op. 

(Persfoto Elzendaalcollege)

Informatieavonden en open huis Elzendaalcollege online

De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs roept allerlei vragen op bij ouders. Normaal gesproken opent het Elzendaalcollege graag zijn deuren voor leerlingen en ouders/verzorgers van groep 7/8, maar door de huidige coronamaatregelen vinden de informatieavonden en het open huis in januari en februari online plaats.

“Ouders kunnen zich via de website inschrijven voor onze informatieavonden”, vertelt Ellen van der Straaten, conrector havo/vwo onderbouw. “Via het programma Zoom geven we ouders in kleine groepen informatie over ons onderwijs. Ouders ontvangen na inschrijving via onze website een link waarmee zij de bijeenkomst online kunnen volgen.”

Er is tevens gelegenheid om vragen te stellen aan de docenten. Ook kunnen ouders vragen stellen aan enkele leerlingen, ouders en mensen van het zorgteam. De informatieavond van Elzendaalcollege Gennep staat gepland op 14 januari, voor Elzendaalcollege Boxmeer op 18 en 19 januari. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.elzendaalcollege.nl

Gezien de huidige omstandigheden kan het open huis niet in fysieke vorm plaatsvinden. “Dit vinden we natuurlijk ontzettend jammer. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een online open huis zodat we de leerlingen van groep 7 en 8 alsnog sfeer kunnen laten proeven.” Het online open huis van locatie Gennep vindt op 27 januari plaats, van locatie Boxmeer op 3 februari. “Via de basisscholen ontvangen de leerlingen meer informatie hierover”, besluit Van der Straaten. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten