Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Vuurwerk was dit jaar verboden tijdens de jaarwisseling.&nbsp;</p>

Vuurwerk was dit jaar verboden tijdens de jaarwisseling. 

(Foto: pixabay)

Jaarwisseling rustig verlopen

De jaarwisseling in de regio Limburg-Noord is rustig verlopen. Dat meldt de veiligheidsregio.

De diverse hulpdiensten (politie, ambulancezorg, brandweerzorg en medische zorg ziekenhuizen) geven aan dat zij de afgelopen nacht hebben ervaren als een rustige nacht, vergelijkbaar met een uitgaansavond. ‘Er is gelukkig geen sprake geweest van agressie of geweld tegen de hulpverleners. Een goede start van 2021’, meldt een woordvoerder.

De politie in Limburg ontving vooral meldingen op het gebied van vuurwerk. Ambulancezorg Limburg-Noord had het tot half twee ’s nachts zeer rustig en kreeg daarna wat meer meldingen door (overmatig) alcohol- en drugsgebruik. Zowel de ambulancezorg als de ziekenhuizen (Venlo/Venray, Weert, Roermond) maken geen melding van vuurwerkslachtoffers of slachtoffers door geweldsdelicten. Brandweer Limburg-Noord meldt 23 inzetten voor kleine brandjes, zoals prullenbak en speeltoestel. Deze ‘standaard’ brandjes en vreugdevuren hebben niet tot problemen geleid.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten