Logo peelenmaasvenray.nl
<p>In totaal zagen in het Maasziekenhuis 1023 baby&rsquo;s uit het Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg het levenslicht. </p>

In totaal zagen in het Maasziekenhuis 1023 baby’s uit het Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg het levenslicht.

(Foto: Maasziekenhuis)

Veel geboortes Maasziekenhuis, zeer rustig oud en nieuw

Wat is er mooier dan nieuw leven… Het hele jaar worden er bijna dagelijks baby’s geboren in Maasziekenhuis Pantein in Beugen. In het afgelopen jaar 2020 ging het om 1011 bevallingen, waarvan twaalf tweelingen. In totaal zagen in het Maasziekenhuis 1023 baby’s uit het Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg het levenslicht.

De bevallingen vinden plaats onder begeleiding van de eigen verloskundige, de klinisch verloskundige of de gynaecoloog. Zo’n honderd vrouwen kozen ook in 2020 weer voor een bevalling in een van de speciale bevalbaden. De populairste naam bij de jongens in 2020 was Guus gevolgd door Siem en Finn. Bij de meisjes was dat Liv, dan Yara en Evi en als derde Anna.

Het ziekenhuis meldt ook dat de nacht van oud op nieuw zeer rustig is verlopen, zonder vuurwerkslachtoffers of mensen met een alcoholvergiftiging.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten