Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Aan het werk bij de vestiging van de voedselbank in Venray.&nbsp;</p>

Aan het werk bij de vestiging van de voedselbank in Venray. 

(Foto: Persfoto)

Voedselbank blij met alle donaties

Voedselbank Limburg-Noord heeft de afgelopen weken vele producten en donaties mogen ontvangen.


Er zijn verschillende acties gevoerd bij en met de provincie, gemeenten, scholen, bedrijven, organisaties en serviceclubs. Maar ook particulieren wisten de voedselbank te vinden. Voorzitter Gerda van Stelten wil namens alle vrijwilligers en cliënten iedereen dan ook hartelijk danken. “Of het nu grote of kleine bijdrages waren. Dat maakt niet uit”, aldus Van Stelten. “Vele kleine zijn ook één grote. Het magazijn van de voedselbank is weer redelijk gevuld, maar er kunnen uiteraard altijd nog producten bij. Ook alle financiële bijdrages waren en blijven zeer welkom. Mensen weten gelukkig steeds beter de donatiemodule op de website te vinden. Maar ook de grotere cheques die met name uit het bedrijfsleven kwamen, zullen goed besteed worden.”

Het aantal cliënten dat landelijk gebruikmaakt van de voedselbank neemt als gevolg van de coronapandemie, waardoor bijvoorbeeld meer mensen werkloos worden, toe. Ook bij Voedselbank Limburg-Noord merkt men de toename. “Alle hulp blijft dus welkom”, besluit Gerda van Stelten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten