Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De overhandiging van de Lions-oudejaarsdiners aan Voedselbank-Limburg-Noord.&nbsp;</p>

De overhandiging van de Lions-oudejaarsdiners aan Voedselbank-Limburg-Noord. 

(Foto: Persfoto)

Lionsdiners voor voedselbank

Andere tijden vragen om andere creatieve oplossingen, dachten ze bij Lionsclub Venray.

Al vele jaren verzorgt de Lionsclub in Venray in samenwerking met Frank Welten van ‘t Anker in Merselo een kerstdiner voor mensen die met kerst alleen zijn of wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door verschillende oorzaken kon dat dit jaar niet doorgaan. Ook voor de traditionele stroopwafelverkoop, rond de kerstdagen ten bate van Venrayse goede doelen, moesten de Lions dit jaar naar een alternatief zoeken. Omdat niets doen voor de Lions geen optie is, werd er gekozen voor een andere opzet van het kerstdiner, waarbij meer dan honderd driegangendiners aan Voedselbank Limburg-Noord werden aangeboden. Deze culinaire diners werden bereid door het team van ‘t Anker in Merselo met hulp van enkele Lions-leden. Thuis hoeven de gerechten enkel opgewarmd en opgediend te worden.

De klanten van de voedselbank die het nu extra moeilijk hebben, kregen zo een oudejaarsdiner nieuwe stijl aangeboden, om het oude jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar vol nieuwe kansen in te luiden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten