Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak aan de Grote Markt in Venray.&nbsp;</p>

De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak aan de Grote Markt in Venray. 

(Foto: Facebook politie )

Woninginbreker opgepakt, politie zoekt getuigen

In een (boven)woning aan de Grote Markt in Venray is afgelopen nacht, omstreeks 02.00 uur, ingebroken. De dader heeft zich vermoedelijk toegang tot de woning verschaft via het dakterras.


De politie hield na de inbraak in de directe nabijheid een verdachte aan, een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is ingesloten voor nader onderzoek. De politie Venray-Gennep is op zoek naar mensen die iets verdachts hebben gezien op dat moment in die omgeving (Grote Markt - Monseigneur Goumansplein). Ook vraagt ze mensen met beveiligingscamera’s in de directe omgeving, waarop rond die tijd iets verdachts te zien is, contact met haar op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten