Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Gert Janssen, Helga Cornelissen, Rob Poels en Jeroen Ewalts aan tafel bij Rob van Lieshout in de talkshow Hart voor Venray.&nbsp;</p>

Gert Janssen, Helga Cornelissen, Rob Poels en Jeroen Ewalts aan tafel bij Rob van Lieshout in de talkshow Hart voor Venray. 

(Foto: Rikus ten Brücke)

Talkshow Hart voor Venray oudejaarsavond op Peel en Maas TV

Op Peel en Maas TV is oudejaarsavond donderdag 31 december de laatste uitzending van Hart voor Venray van dit jaar te zien. Aanvang: 19.00 uur.


Het duo Auke Classens en Maartje Smedts verzorgt de muzikale omlijsting van deze uitzending. In deze uitzending zijn te gast de ondernemers Frank van Gool (directeur-eigenaar OTTO Work Force), Twan van Bussel (eigenaar Gastrobar TOF) en Roel Kessels (eigenaar StageCrew) en vier mensen uit de carnavals- en artiestenwereld: Gert Janssen (zanger), Helga Cornelissen (buuttereedner), Rob Poels (voorzitter Vorsteraod Rooy) en Jeroen Ewalts (prins De Piëlhazen). De presentatie is in handen van Rob van Lieshout. Dit programma is een samenwerking tussen Peel en Maas (TV) en Audica Video uit Blitterwijck. De opnames vonden onlangs coronaproof plaats in Zaal Zeven van Hotel Asteria. De uitzending wordt diezelfde avond om 21.00 uur en 23.00 uur herhaald op Peel en Maas TV en is na de eerste uitzending ook terug te zien op het YouTube-kanaal van de lokale Venrayse commerciële tv-zender.

In het afgelopen kerstweekend waren op Peel en Maas TV al twee uitzendingen van Hart voor Venray te zien, waarin burgemeester Luc Winants, deken Ed Smeets, Hans van der Sterren (eigenaar Asteria, Parkhotel), Tineke Camps (Peelkudde Schaapsdrift), Guido Pop (speler hockeyclub heren 1), Herman Rutten (voorzitter SV United), Tim Cornelissen (voorzitter en speler TC Rodhe), Mirthe Brands (speelster volleybalclub Set Up), Guido van Dijck (eigenaar PLUS-supermarkt), Myrna van Rens (eigenares Danshuis Venray), Carmen Peters (Ruitersportcentrum Cadans, Starter van het jaar), Mark van Osch (Wolff Jeans, bestuurslid Venray Centraal), Dennis Barten (VieCuri) en Noura Assakkali-Elkasmi (manager Rode Kruis Noord- en Midden-Limburg) te gast waren. De muzikale omlijsting van deze week kerstuitzendingen is in handen van singer-songwriter Stef Classens uit Veulen. Ook deze uitzendingen zijn terug te zien op het YouTube-kanaal van Peel en Maas TV.
Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten