Presentatoren 100 jaar Ysselsteyn vanaf ’t Lovinckplein. Links: Willy Hubers, rechts: Luc Janssen.
Presentatoren 100 jaar Ysselsteyn vanaf ’t Lovinckplein. Links: Willy Hubers, rechts: Luc Janssen. Foto: Rikus ten Brücke

Ysselsteyn start eeuwfeest op Peel en Maas TV

Algemeen

‘100 jaar Ysselsteyn vanaf ‘t Lovinckplein’. Dat is de titel van het programma dat op vrijdagavond 1 januari om 19.00 uur te zien is op Peel en Maas TV.



Het dorp Ysselsteyn bestaat in 2021 honderd jaar en dat wordt natuurlijk gevierd. Niet alle festiviteiten gaan vanwege de coronacrisis door zoals ze gepland waren, maar met onder meer een tv-show op Peel en Maas TV op vrijdagavond 1 januari wordt het eeuwfeest binnen de coronarichtlijnen toch officieel afgetrapt. In de tv-uitzending wordt onder meer ook de app Ysselsteyn 100 gelanceerd. Ook het eeuwlied, dat is geschreven door Henk Deters in samenwerking met Stef Koonings, wordt in de talkshow gepresenteerd.

De uitzending op 1 januari om 19.00 uur wordt diezelfde avond om 22.00 uur en op zaterdag 2 januari om 13.00 uur, 16.00 uur, 19.00 uur en 22.00 uur op Peel en Maas TV herhaald. Ook is het programma terug te kijken via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal van Peel en Maas (TV). Audica Video droeg zorg voor de productie van de nieuwjaarsuitzending.

Vandaag in Peel en Maas meer informatie en foto’s. 

Uit de krant