Logo peelenmaasvenray.nl
Logo Venray Lokaal

Complimentjes Venray Lokaal in gouden enveloppe

Wie is toch degene die de gouden enveloppen verstopt door de hele gemeente Venray? Het hield een aantal mensen bezig de afgelopen tijd.
Zie hier:


‘Normaal brengt de lokale politieke partij Venray Lokaal rondom kerst een warme groet tijdens de kerstmarkt, maar we hoeven inmiddels niet meer uit te leggen waarom dat dit jaar niet kon. Maar hoe kunnen we juist in deze tijd onze mede-Venraynaren een lach op hun gezicht bezorgen? Iedereen vindt het toch fijn om een complimentje te ontvangen? Het geeft je zelfvertrouwen een boost en motiveert je nog beter je best te doen of je voelt je even gewaardeerd in deze gekke tijd. Daarbij is het goed regelmatig stil te staan bij de positieve dingen, omdat het vaak de negatieve zaken zijn die mensen onthouden’, meldt Venray Lokaal. 

Daarom verstopte team Venray Lokaal onlangs honderd complimentjes in gouden envelopjes in de gehele gemeente Venray, met de hashtag #venrayikbennetalsjij. ‘Het was spannend te zien wat het losmaakte in Venray. Al snel ontvingen we de eerste positieve reacties. Als lokale politieke partij zijn wij de ‘stem van het volk’, voor de mensen die ons dit vertrouwen hebben gegeven in 2018. Met deze actie willen wij laten zien dat wij, als politiek actievelingen, net als jij ‘gewone’ Venraynaren zijn. Met ieders zorgen en behoeftes. Ook in deze lastige coronatijd waarin ons, noodgedwongen, veel bewegingsruimte ontnomen wordt, willen we wat warmte brengen in de huiskamer van de inwoners van Venray. Heb je ons complimentje ontvangen, laat het even weten op de social media via #venrayikbennetalsjij, of via Venray Lokaal’, besluit de partij haar bericht. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten