Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Rinus Ugen uit Deurne.&nbsp;</p>

Rinus Ugen uit Deurne. 

(Foto: Persfoto)

Rinus Ugen blijft bij DES

Rinus Ugen heeft zijn contract bij de Vierlingsbeekse korfbalvereniging DES verlengd. De trainer-coach uit Deurne is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij DES, dat met een jeugdig team uitkomt in de eerste klasse en daarin – tot de uitbraak van het coronavirus – boven verwachting presteert.

Tevens draagt hij zijn steentje bij in de (technische) organisatie van de vereniging, die graag hogerop wil. “Ik knoop er graag nog een jaar aan vast en zeer waarschijnlijk worden het er nog wel meer”, meldt een tevreden Ugen. “ Er is een mooie basis gelegd om gezamenlijk successen te behalen, de overgangsklasse is met dit team zeker mogelijk en vanuit de B komen er op termijn zeker nog een paar goede talenten door.”

Ugen was eerder onder meer als trainer-coach actief bij SVO in Ooij, MKV in Milheeze en Merselo.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten