Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Lekkers voor de dieren van ZooParc Overloon.&nbsp;</p>

Lekkers voor de dieren van ZooParc Overloon. 

(Foto: ZooParc Overloon)

Dieren in ZooParc door kerstman verwend

De kerstman heeft een bezoek gebracht aan ZooParc Overloon. Verschillende dieren werden verwend met kerstcadeautjes, om ze zo een onvergetelijke kerst te bezorgen.

De tijgers in de Overloonse dierentuin kregen van de kerstman hun favoriete maal, dat verstopt werd in een pakje. Daarnaast werden ook de Aziatische kleinklauwotters en de Zuid-Amerikaanse tapir verrast met ingepakte cadeaus, waarin hun lievelingskostje zat.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten