Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Guido van Dijck, Mark van Osch, Myrna van Rens en Carmen Peters aan tafel bij Rob van Lieshout voor opname twee.&nbsp;</p>

Guido van Dijck, Mark van Osch, Myrna van Rens en Carmen Peters aan tafel bij Rob van Lieshout voor opname twee. 

(Foto: Rikus ten Brücke)

Talkshow Hart voor Venray op tv

Op Peel en Maas TV is donderdagavond 24 december (kerstavond) om 19.00 uur de eerste kerstuitzending van het programma Hart voor Venray te zien.

In deze eerste uitzending zijn te gast burgemeester Luc Winants, deken Ed Smeets, Hans van der Sterren (eigenaar Asteria, Parkhotel), Tineke Camps (Peelkudde Schaapsdrift), Guido Pop (speler hockeyclub heren 1), Herman Rutten (voorzitter SV United), Tim Cornelissen (voorzitter en speler TC Rodhe) en Mirthe Brands (speelster volleybalclub Set Up).

Op tweede kerstdag 26 december om 19.00 uur is de tweede kerstuitzending van Hart voor Venray op Peel en Maas TV te zien. In deze uitzending zijn te gast Guido van Dijck (eigenaar PLUS-supermarkt), Myrna van Rens (eigenares Danshuis Venray), Carmen Peters (Ruitersportcentrum Cadans, Starter van het jaar), Mark van Osch (Wolff Jeans, bestuurslid Venray Centraal), Dennis Barten (VieCuri) en Noura Assakkali-Elkasmi (manager Rode Kruis Noord- en Midden-Limburg). De muzikale omlijsting van deze week kerstuitzendingen is in handen van singer-songwriter Stef Classens uit Veulen.

Het duo Auke Classens en Maartje Smedts verzorgt de muzikale omlijsting van de derde uitzending van Hart voor Venray, die op oudejaarsavond 31 december om 19.00 uur op Peel en Maas TV is te zien. In deze uitzending zijn te gast de ondernemers Frank van Gool (directeur-eigenaar OTTO Work Force), Twan van Bussel (eigenaar Gastrobar TOF) en Roel Kessels (eigenaar StageCrew) en vier mensen uit de carnavals- en artiestenwereld: Gert Janssen (zanger), Helga Cornelissen (buuttereedner), Rob Poels (voorzitter Vorsteraod Rooy) en Jeroen Ewalts (prins De Piëlhazen).

De presentatie van alle drie de uitzendingen is in handen van Rob van Lieshout. Dit programma is een samenwerking tussen Peel en Maas (TV) en Audica Video uit Blitterwijck. De opnames vonden vorige week woensdagavond coronaproof plaats in Zaal Zeven van Hotel Asteria. De uitzendingen worden meerdere keren herhaald op Peel en Maas TV (zie agenda op tv-pagina van deze editie) en zijn na de eerste uitzending ook terug te zien op het YouTube-kanaal van de lokale Venrayse commerciële tv-zender.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten