Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Sint Anna in de kapel aan de Langeweg kijkt uit over een kleurige kerstgroep.</p>

Sint Anna in de kapel aan de Langeweg kijkt uit over een kleurige kerstgroep.

(Foto: eigen foto)

Al vier kerstgroepen geschonken voor veldkapellen

In korte tijd zijn vier kerstgroepen geplaatst in Venrayse veldkapellen. Ze zijn geschonken door particulieren, die de beelden in de kersttijd een tweede leven gunnen in een van de Venrayse kapelletjes. 

Momenteel zijn ze te bekijken in de Odakapel aan de Hoenderstraat, de Antonius-van-Paduakapel op de hoek Stationsweg-Klaproos, de Annakapel op de hoek Langeweg-Kennedystraat en de Rochuskapel aan de Langstraat in Veltum. Ze blijven staan tot Driekoningen. Het is de bedoeling er een jaarlijkse gebeurtenis van te maken. De Stichting Kruisen en Kapellen in de gemeente Venray kan nog een stuk of tien groepen plaatsen. Bijdragen aan dit project? Stuur dan een bericht naar kenkvenray@gmail.com.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten