Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ziekenhuis VieCuri: &#39;Pati&euml;nten die niets horen, kunnen er vooralsnog van uitgaan dat hun afspraak doorgaat&#39;.&nbsp;</p>

Ziekenhuis VieCuri: 'Patiënten die niets horen, kunnen er vooralsnog van uitgaan dat hun afspraak doorgaat'. 

(Foto: VieCuri)

Geplande ziekenhuiszorg in VieCuri Venlo en Venray gaat ‘gewoon’ door

Ziekenhuis VieCuri beraadt zich op het bericht van minister Tamara van Ark om alle planbare reguliere ziekenhuiszorg te staken vanwege de coronadruk. Van Ark, minister voor Medische Zorg en Sport, maakte dat dinsdagochtend bekend. 

‘We hebben dit bericht uit de media vernomen, het is voor ons een verrassing’, meldt VieCuri dinsdag op zijn website. ‘In de geplande crisisoverleggen vanmiddag én morgen bespreken wij hoe hiermee om te gaan. Zodra wij meer weten, zullen wij hier duidelijkheid over communiceren. Patiënten die niets horen, kunnen er vooralsnog van uitgaan dat hun afspraak doorgaat’.

Volgens het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) kampen de ziekenhuizen door de hoge werkdruk en besmetting onder personeel met een hoog ziekteverzuim. Daar komt bij dat de roosters door de kerstperiode lastiger in te vullen zijn. Het LNAZ sloeg daarom alarm bij minister Van Ark. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten