Logo peelenmaasvenray.nl
Foto:

ProVenray doet niet mee aan volgende verkiezingen

ProVenray heeft besloten niet mee te doen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2022. Dat meldt de partij in een dinsdag verstuurd persbericht.

De lokale partij, die ontstond uit een afsplitsing van de SP, zet deze stap naar eigen zeggen ‘in het belang van het voorkomen van verdere versnippering van progressieve politiek in de gemeente Venray’. De fractie onderhoudt goede contacten met zowel GroenLinks als de PvdA-fractie en hoopt dat deze partijen na de verkiezingen een stevig progressief blok kunnen gaan vormen en deelnemen aan een volgende coalitie.

Fractievoorzitter Joep Gielens stopt na deze periode als raadslid. Lizzy Bruno wil zich graag in blijven zetten voor een progressieve partij in Venray en oriënteert zich nog hierop. Gielens en Bruno hebben afgesproken om deze periode in ieder geval samen af te maken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten