Tijdens de feestdagen is de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray aangepast.
Tijdens de feestdagen is de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray aangepast. Foto: Foto VieCuri

Bereikbaarheid VieCuri met Kerstmis en Nieuwjaar

Algemeen

Tijdens de feestdagen is de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray aangepast. 

Op eerste en tweede kerstdag (vrijdag 25 en zaterdag 26 december) en nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) zijn alle poliklinieken, regiopoli’s, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. 

Op eerste en tweede kerstdag (vrijdag 25 en zaterdag 26 december) en nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) is het niet mogelijk om bloed te laten prikken bij de priklocaties. Op deze dagen is het ook niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken. Kijk op www.viecuri.nl/bloedafname voor meer informatie over de beschikbare priklocaties voor bloedafname. Een afspraak hiervoor maken kan via www.mijnVieCuri.nl.

Patiënten die in VieCuri zijn opgenomen, mogen beperkt bezoek ontvangen. Per dag is één bezoeker per patiënt toegestaan. Op eerste en tweede kerstdag (vrijdag 25 en zaterdag 26 december) en nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) geldt de weekendregeling en is bezoek toegestaan tussen 14.00 en 16.00 uur. Bekijk vóór het bezoek de actuele voorwaarden op www.viecuri.nl/op-bezoek/bezoektijden/

Mensen die klachten hebben die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener, kunnen contact opnemen met de huisartsenpost (HAP) via telefoonnummer 0900-8818. De huisartsenpost is alleen op afspraak te bezoeken. De huisartsenpost heeft tijdens de feestdagen de volgende openingstijden: kerstavond (donderdag 24 december 2020) geopend vanaf 17.00 uur (in Venlo de hele avond en nacht en in Venray tot 23.00 uur), eerste en tweede kerstdag (vrijdag 25 en zaterdag 26 december 2020) geopend zoals op een zondag (in Venlo de hele dag en nacht en in Venray tot 23.00 uur), oudejaarsavond (donderdag 31 december 2020)  geopend vanaf 17.00 uur (in Venlo de hele avond en nacht en in Venray tot 23.00 uur), nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2021) geopend zoals op een zondag (in Venlo de hele dag en nacht en in Venray tot 23.00 uur).

Het landelijke alarmnummer 112 is alleen bedoeld voor spoedeisende hulp, voor acute levensbedreigende situaties.

Uit de krant