Vanavond op Peel en Maas TV, een nieuwe uitzending van het  Alzheimer Café . In de cyclus die om 19.00 uur start.
Vanavond op Peel en Maas TV, een nieuwe uitzending van het Alzheimer Café . In de cyclus die om 19.00 uur start. Foto: Logo Peel en Maas TV

Alzheimer Café vanavond op Peel en Maas TV

Algemeen

Op maandag 14 december wordt er weer een Alzheimer Café gehouden. Niet live met gasten, maar opnieuw via een uitzending op Peel en Maas TV Venray. Het Alzheimer Café wordt al enige tijd elke tweede maandag van de maand via Peel en Maas TV uitgezonden. De uitzendingen zijn ook allemaal terug te kijken op het YouTube-kanaal van de Venrayse lokale commerciële tv-zender.

In de komende uitzending staat de stichting Venray in Dialoog centraal. Deze stichting heeft als doel mensen met elkaar verbinden, door middel van de dialoog als gespreksvorm. Er worden met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd, waarbij telkens een bepaald thema wordt besproken. Namens die stichting komen Nicky Vievermans en Dagmar Matthijsen in de uitzending aan het woord. Tevens kunnen de kijkers in het kader van de feestmaand december ook enkele bijzondere verrassingen verwachten.

De uitzending is maandag 14 december in de tv-cyclus, die om 19.00 uur start, van Peel en Maas TV te zien. Het programma wordt vervolgens in de reguliere tv-cyclus herhaald tot en met dinsdag 15 december 19.00 uur. De productie van dit programma is wederom in handen van Audica Video in Blitterswijck.

Uit de krant