Afbeelding
Foto: eigen foto

Wensboom bij Schouwburg Venray

Algemeen

Voor het pand van Schouwburg Venray staat dit jaar een grote wensboom. Het theater is al enige tijd gesloten vanwege de huidige coronamaatregelen en wil met de wensboom in deze moeilijke tijd extra warmte, gezelligheid en kleur geven aan de decembermaand. De wensboom staat in het teken van Theater geeft kleur, de campagne waarmee het Venrayse theater afgelopen periode naar buiten is getreden. Waarin de boodschap ‘Theater verrijkt, theater inspireert, theater verbindt en theater ontroert’ centraal staat.

Het theater wil alle inwoners van Gemeente Venray vragen kleur te geven aan de wensboom en daarom uitnodigen een persoonlijke wens op te hangen. Waarmee we met z’n allen even stil te staan bij een kleurrijk 2021. Wil je iemand bedanken? Heeft een speciaal persoon een extraatje verdiend? Of heb je zelf een grote wens? Theater geeft kleur aan deze wens en zal daarom een aantal wensen uit laten komen. 

Het is mogelijk om je wens op te hangen tot en met woensdag 23 december. De boom zelf blijft nog staan tot in het nieuwe jaar. Ben je niet in de gelegenheid om zelf een wens in de boom te komen hangen? Het is ook mogelijk om een persoonlijke wens toe te sturen via info@schouwburgvenray.nl. Alle wensen zullen in de boom terechtkomen. Schouwburg Venray wenst iedereen fijne feestdagen en een kleurrijk 2021.

Uit de krant