Afbeelding
Foto: eigen foto

Samenwerking voor goede doel

Algemeen

Dit jaar heeft Kiwanis Club de Rooyse Ladies de Stichting Het Vergeten Kind als sponsorproject gekozen. Vanwege de coronacrisis konden er dit jaar jammer genoeg zo goed als geen activiteiten georganiseerd worden. Daarom zijn de Rooyse Ladies enthousiast en trots een mooie samenwerking gevonden te hebben met Zoete Post uit Venray en daarmee Het Vergeten Kind te kunnen toch te steunen.

Om Het Vergeten Kind te ondersteunen hebben de Rooyse Ladies samen met Zoete Post een actie opgezet. Men kan nu een speciaal doosje zoete post bestellen waarbij een deel van de opbrengst naar Het Vergeten Kind gaat. Voor de feestdagen heeft Zoete Post een speciaal kerstpakket gemaakt. Aan elke pakketje kun je je eigen boodschap meegeven. Zoete Post zorgt dat het opgestuurd wordt. Op de website www.zoete-post.nl kan dit pakketje besteld worden.

Het Vergeten Kind
Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld horen, maar helaas geldt dit niet voor alle kinderen in ons land. Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. Daarom hebben de Rooyse Ladies gekozen voor Stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor deze kinderen die voor velen onzichtbaar zijn. Meer informatie is te vinden op www.hetvergetenkind.nl.

Uit de krant