Dodelijke ongeval op Deurneseweg bij Heide | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De weg lag na de zware klap bezaaid met brokstukken.</p>

De weg lag na de zware klap bezaaid met brokstukken.

(Foto: SK-Media)
Fotoalbums

Dodelijke ongeval op Deurneseweg bij Heide

Bij een ernstig ongeval  op de Deurneseweg (N270) in Heide is donderdagmiddag een 86-jarige automobilist uit Venray overleden.

De man kwam met zijn voertuig rond 14.30 uur frontaal  in botsing  met een vrachtwagen. De massaal opgeroepen hulpdiensten konden het leven van de automobilist  niet meer redden. Ook een traumahelikopter werd ingezet, maar pogingen tot reanimatie mochten niet baten. De chauffeur van de vrachtwagen is in shock door de politie afgevoerd. 

Vanwege het ongeval is de weg tussen de rotonde in Venray bij de Intratuin en Ysselsteyn dicht. Volgens de politie gaat het uren duren voordat bestuurders weer gebruik kunnen maken van de weg.

 Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) en de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten