Hennepkwekerij in woonbuurt geruimd | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Depositphotos

Hennepkwekerij in woonbuurt geruimd

De politie is een onderzoek gestart naar een illegale hennepkwekerij die zondagavond per toeval werd aangetroffen in een woning aan de Eikenlaan in Venray. Agenten kregen een melding van waterschade, maar troffen in het pand vervolgens een in bedrijf zijnde hennepkwekerij aan. Tevens was er sprake van de diefstal van stroom. 

‘Deze combinatie alleen al kan zorgen voor een zeer gevaarlijke situatie’, meldt wijkagent Marcel Deenen. ‘Je wilt niet weten wat er zou kunnen gebeuren als er brand zou uitbreken. Dit midden in een woonwijk. Je zou er maar naast worden!’ Er werd niemand in de woning aangetroffen. Zowel de stroomvoorziening als de waterleiding is meteen afgesloten en de kwekerij is inmiddels door een hierin gespecialiseerd bedrijf geruimd.

Verdachte situaties zoals deze kunnen gemeld worden aan de politie via de telefoonnummers 0900-8844 en/of 0800-7000 (anoniem).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten