Gildehulde voor gouden bruidspaar Blitterswijck | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Gildehulde voor Hay en Ch&eacute;r Gooren- de Koning.&nbsp;</p>

Gildehulde voor Hay en Chér Gooren- de Koning. 

(Foto: Persfoto)

Gildehulde voor gouden bruidspaar Blitterswijck

Hay Gooren en Chér Gooren - de Koning uit Blitterswijck waren vrijdag vijftig  jaar getrouwd. Hay is al 39 jaar lid van het plaatselijke St. Antonius-Abt Gilde en maakte de heropstanding van het gilde van dichtbij helemaal mee.

Hij was onder meer  tambour-maître van het gilde en is momenteel ere-commandant, archivaris en pr-man van St. Antonius-Abt. Ook Chér zette en zet zich nog altijd met hart en ziel in voor het gilde. Het St. Antonius-Abt Gilde bracht het gouden bruidspaar zaterdag een gildehulde. Op gepaste wijze, met een kleine delegatie vanwege de geldende regels ter bestrijding van het coronavirus, werden namens alle gildebroeders en -zusters tevens de welgemeende felicitaties overgebracht. 

Hay op zijn beurt bedankte ook namens Chér en de familie het St. Antonius-Abt Gilde voor deze spontane en verrassende gildehulde. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten