Pony bevrijd van bruggetje | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Pony glijdt uit: muurvast op bruggetje.&nbsp;</p>

Pony glijdt uit: muurvast op bruggetje. 

(Foto: SK-Media)

Pony bevrijd van bruggetje

Een pony is na een glijpartij op een bruggetje aan de Oostrumseweg in Geijsteren door omstanders en de opgetrommelde brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. 

De viervoeter, die met zijn poten van een boombrug gleed en daarna tussen de rail en de stam klem kwam te zitten, liep enkele schaafwonden op, maar kon na zijn ‘bevrijding’ zijn weg vervolgen.  De helpers kregen vervolgens een applaus voor hun goede werk.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten