Welkom in het Odapark, met respect voor natuur en omgeving | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: odapark

Welkom in het Odapark, met respect voor natuur en omgeving

Het Odapark heeft sinds kort bij de ingangen van het park officiële toegangsborden van de gemeente Venray. Op deze borden kan elke bezoeker zien hoe en wanneer het park toegankelijk is. Wethouder Cor Vervoort en de voorzitter Odapark, Patrick van der Broeck, onthulden samen vrijdag jl. deze borden. 

Het Odapark is toegankelijk voor iedereen om te wandelen, het beeldenbos te bekijken, een tentoonstelling te bezoeken, of om gewoon te genieten van dit uitzonderlijke en unieke park in Venray. Een stukje historische natuur dat onderhouden wordt door vrijwilligers en waar bezoekers respect hebben voor de natuurlijke ‘bewoners’ van dit gebied. 

De borden ondersteunen dit uitgangspunt en geven duidelijk aan hoe je deze omgeving met respect kunt bezoeken. Waar dit uitgangspunt letterlijk en figuurlijk met voeten wordt getreden, is er vanaf nu de mogelijkheid om te handhaven. Dat is een steuntje in de rug voor de organisatie van Odapark en een opsteker voor de mensen die het park bezoeken en deze plek koesteren zoals die is.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten