Afbeelding
Foto: odapark

Welkom in het Odapark, met respect voor natuur en omgeving

Algemeen

Het Odapark heeft sinds kort bij de ingangen van het park officiële toegangsborden van de gemeente Venray. Op deze borden kan elke bezoeker zien hoe en wanneer het park toegankelijk is. Wethouder Cor Vervoort en de voorzitter Odapark, Patrick van der Broeck, onthulden samen vrijdag jl. deze borden. 

Het Odapark is toegankelijk voor iedereen om te wandelen, het beeldenbos te bekijken, een tentoonstelling te bezoeken, of om gewoon te genieten van dit uitzonderlijke en unieke park in Venray. Een stukje historische natuur dat onderhouden wordt door vrijwilligers en waar bezoekers respect hebben voor de natuurlijke ‘bewoners’ van dit gebied. 

De borden ondersteunen dit uitgangspunt en geven duidelijk aan hoe je deze omgeving met respect kunt bezoeken. Waar dit uitgangspunt letterlijk en figuurlijk met voeten wordt getreden, is er vanaf nu de mogelijkheid om te handhaven. Dat is een steuntje in de rug voor de organisatie van Odapark en een opsteker voor de mensen die het park bezoeken en deze plek koesteren zoals die is.

Uit de krant