Nieuw: TijdschriftenBieb | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Nieuw: TijdschriftenBieb

De TijdschriftenBieb is een nieuwe, tijdelijke gratis app voor iedereen die lid is van de bibliotheek.

Maak met deze app kennis met het online lezen van tijdschriften op de telefoon of tablet. Download de app in de App Store of Google Play. Maak vervolgens een keuze uit de lijst van zestien tijdschriften. En bladeren maar in je favoriete tijdschrift. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. Op www.biblionu.nl staat uitgebreide informatie over de app (en andere biebzaken).

De pilot van de online bibliotheek duurt ongeveer een half jaar. ‘In de loop van 2021 zullen gebruikers om feedback gevraagd worden en wordt onderzocht of we verdergaan met online tijdschriften en zo ja hoe’, laat BiblioNu weten in een persbericht.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten