De Sinterklaas-kinderbrunchbox van Asteria, wie zoet is krijgt lekkers...
De Sinterklaas-kinderbrunchbox van Asteria, wie zoet is krijgt lekkers... Persfoto Asteria

Sinterklaasbrunch Asteria dit jaar thuis

Algemeen

Het is een traditie in Asteria dat Sinterklaas op de zondag voor de viering zijn verjaardag op 5 december in het hotel aan de Maasheseweg in Venray gezinnen ontvangt voor de oh zo populaire Sinterklaasbrunch. Maar in coronatijd is alles anders, ook voor de Sint. 

En zeker ook voor de medewerkers van Asteria, die echter niet bij de pakken neerzitten en samen met de goedheiligman naar een passende en vooral ook lekkere oplossing hebben gezocht. Een uitgebreide Sinterklaasbrunch, op zondag 29 november, maar dan thuis! 

“Ook voor de kleintjes belooft het één groot feest te worden, want wie zoet is krijgt lekkers… en iets leuks! We hebben namelijk speciale Sinterklaas-brunchboxen, met een unieke Sinterklaas 3D-beker en een leuk cadeautje voor de kinderen klaarstaan”, meldt hotelmanager Jaco Nabuurs enthousiast. “De brunchboxen voor volwassenen kosten 22,50 euro per persoon en bevatten onder meer diverse koude voorgerechten en broodsoorten, sandwiches, zoet en hartig beleg, verse soep, kippenragout met pasteitjes, warme beenham met honing-mosterdsaus met warme groente, verse jus, diverse zoetigheden en een heuse ijstaart. De brunchbox voor de kinderen is onder meer gevuld met een croissant, een broodje, een muffin, zoet beleg, een mandarijn, een leuke verrassing, strooigoed en een smulbox met als extra presentje een 3D-beker van Sinterklaas.”

 De prijs hiervan is 12,50 euro per kind van 7 t/m 12 jaar en 8,50 euro per kind van 0 t/m 6 jaar.

De brunchboxen zijn komende zondag af te halen tijdens de drive-thru van Asteria, tussen 10.30 en 12.00 uur. Het verzoek is om de bestelling minimaal één dag van tevoren door te geven via e-mail info@asteria.nl of via telefoon 0478-511466. Graag met vermelding van naam, leeftijd en het geslacht van de kinderen, zodat de Sint een passend cadeautje kan regelen.

Ook volgend weekend (op 5 en 6 december) biedt Asteria de Sinterklaasbrunch aan.

Voor meer informatie: www.asteria.nl/actueel

Thuis genieten van de Sinterklaasbrunch.

Uit de krant