Hart voor Venray: feliciteer of bedank iemand op tv | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>In Hart voor Venray kunnen mensen ook anderen feliciteren, bedanken en/of een hart onder de riem steken. &nbsp;</p>

In Hart voor Venray kunnen mensen ook anderen feliciteren, bedanken en/of een hart onder de riem steken.  

(Foto: Peel en Maas)

Hart voor Venray: feliciteer of bedank iemand op tv

Peel en Maas TV neemt binnenkort drie talkshows op onder de titel ‘Hart voor Venray’, waarin presentator Rob van Lieshout in Zaal Zeven van Hotel Asteria een aantal gasten uit de Venrayse gemeenschap ontvangt.

De formule is qua opzet hetzelfde als Jinek of een andere praatprogramma op de landelijke tv. De productie van Hart voor Venray is in handen van Wim Wijnhoven van Audica Video. Er worden drie afleveringen van 45 minuten opgenomen. Die uitzendingen worden op kerstavond, tweede kerstdag en oudejaarsavond uitgezonden. Voor de uitzending worden inwoners van de gemeente Venray uitgenodigd, onder wie ondernemers, bestuurders, sporters en vrijwilligers. Samen met hen wordt teruggeblikt op het voor velen zware coronajaar 2020 en vooruitgeblikt op het hopelijk voor velen een stuk positievere jaar 2021. Maar er wordt ruimte gemaakt voor mensen die iemand in hun omgeving een hart onder de riem willen steken, bedanken en/of feliciteren. Het is de bedoeling om er gezellige familie-uitzendingen van te maken, met een sterk lokaal tintje.

Hoe werkt het? Heel simpel! Stuur via app een filmpje van maximaal twintig seconden in naar de redactietelefoon: 06-26680121 of naar e-mail: redactie@peelenmaasvenray.nl. Een (kort liedje) zingen mag ook. De redactie van Peel en Maas TV bepaalt uiteindelijk welke video’s in de uitzendingen worden getoond.

Hieronder is een uitzending van Venray steekt Venray een hart onder de riem en een uitzending van Hart voor Venray in april te zien. 


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten