Verstraaten Groep steunt voedselbank | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Foto: v.l.n.r. Gerda van Stelten (Voedselbank Limburg-Noord), Hendrik Verstraaten (Verstraaten Express) en Janneke Verstraaten (Verstraaten Staatsievervoer).</p>

Foto: v.l.n.r. Gerda van Stelten (Voedselbank Limburg-Noord), Hendrik Verstraaten (Verstraaten Express) en Janneke Verstraaten (Verstraaten Staatsievervoer).

(Foto: Persfoto)

Verstraaten Groep steunt voedselbank

Het in Venray gevestigde familiebedrijf Verstraaten Groep doneert 3000 euro aan Voedselbank Limburg-Noord.  Verstraaten Groep maakte dit jaar de keus om een deel van het budget voor relatiegeschenken te doneren. 

Op deze manier wil het bedrijf bijdragen aan prettige feestdagen voor iedereen. Verstraaten Express verzorgt internationale koeriersdiensten voor de logistieke en farmaceutische industrie. Verstraaten Staatsievervoer verzorgt rouwvervoer en overledenezorg in Zuidoost Nederland.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten