Geef een jas, verwarm een hart groot succes | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Leden van Kiwanisclub Schie&euml;persland overhandigen burgemeester Winants symbolisch de 1198 jassen.</p>

Leden van Kiwanisclub Schieëpersland overhandigen burgemeester Winants symbolisch de 1198 jassen.

(Foto: Persfoto)

Geef een jas, verwarm een hart groot succes

De inzamelingsactie Geef een jas, verwarm een hart is in Venray een groot succes geworden. Inwoners gaven massaal gehoor aan de oproep van burgemeester Winants om een warme jas te geven voor mensen die het op dit moment moeilijk hebben. Met steun van serviceclub Kiwanis Schieëpersland werden in totaal 1198 jassen ingezameld, 225 kinderjassen, 563 damesjassen en 408 herenjassen. Sommige jassen waren nog nooit gedragen.

De jassen worden vanaf woensdag 25 november, alle woensdagen tot Kerstmis tussen 13.00 en 16.30 uur, uitgegeven bij 2Switch, De Hulst 9 in Oostrum. Iedereen die dat nodig heeft kan daar zelf gratis een jas komen uit zoeken. Burgemeester Luc Winants is heel blij met het resultaat en bedankt iedereen die één of meer jassen heeft gebracht. “Ik ben er trots op dat dit soort dingen in Venray gebeuren”, aldus de burgemeester. Hij hoopt dat alle jassen goed terechtkomen.

De burgemeester dankt ook de leden van Kiwanis Schieëpersland, makelaar Suyderland (die het pand om niet ter beschikking heeft gesteld) en 2Switch voor de opslag en uitgifte van de jassen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten