Pruuf Mar lanceert lied en clip op Peel en Maas TV | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Stef en Tamara Koonings lanceren hun nieuwe lied met bijbehorende videoclip.&nbsp;</p>

Stef en Tamara Koonings lanceren hun nieuwe lied met bijbehorende videoclip. 

(Persfoto)

Pruuf Mar lanceert lied en clip op Peel en Maas TV

Pruuf Mar, bestaande uit Stef en Tamara Koonings, zit absoluut niet stil in deze tijd van het jaar. Nu de optredens vanwege de coronacrisis zijn geschrapt, zijn broer en zus uit Ysselsteyn op zoek gegaan naar andere manieren om hun fans te bereiken. Het zangduo heeft zelfs de mogelijkheid gezien om samen met hun team een nieuw lied te schrijven. Het nummer gaat zaterdag om 19.30 uur in première op Peel en Maas TV.


De fans van Pruuf Mar worden op hun wenken bediend, want er is tevens een heuse talkshow gekoppeld aan de lancering van hun nieuwste videoclip.

De uitzending is vanaf 19.30 uur ook te volgens via het YouTube-kanaal van Peel en Maas TV, www.youtube.com/peelenmaastv. Schakel zaterdagavond om 19.30 uur in op Peel en Maas TV bij Ziggo (kanaal 43), Trined (551), Plinq (551) of op het YouTube-kanaal van Peel en Maas. Donderdag in nieuwsblad  Peel en Maas meer informatie over de lancering van het nieuwe lied. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten