Dagelijks Leven opent derde zorglocatie in Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Dagelijks Leven bouwt aan de D&#39;n Herk&nbsp; een derde zorglocatie voor mensen met dementie. </p>

Dagelijks Leven bouwt aan de D'n Herk  een derde zorglocatie voor mensen met dementie.

(Foto: Persfoto)

Dagelijks Leven opent derde zorglocatie in Venray

Dagelijks Leven bouwt aan de D’n Herk in Venray in een kleinschalige setting een derde zorglocatie voor mensen met dementie. 

Het Rooyhuis komt naast het al bestaande Het Tryneshuis aan de D’n Herk 98: “De huizen staan naast elkaar midden in de wijk. Dat we een derde woonzorglocatie mogen openen in Venray, vinden we geweldig”, vertelt opstartmanager Judith Bunt van Het Rooyhuis. “Alle voorzieningen zijn dichtbij en de D’n Herk ligt in een gezellige buurt. Wij streven ernaar om de bewoners van beide huizen zo veel mogelijk deel uit te laten maken van de wijk. Hier kan dat perfect!”

Bewoners zijn verzekerd van 24-uurs gespecialiseerde zorg en beschikken over een eigen studio die met eigen meubels kan worden ingericht. Dat beide huizen geen standaard woonzorglocaties zijn, blijkt wel uit de motivatie die Judith Bunt geeft om bij Dagelijks Leven te werken: “Ik ben enorm trots dat ik opstartmanager mag zijn van Het Rooyhuis. Wat ik mooi vind aan de visie van Dagelijks Leven is dat we uitgaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het welzijn van onze bewoners staat voorop. Zo werken we met professionele activiteitenbegeleiders die zorgen voor een zinvolle dagbesteding en worden de maaltijden iedere dag vers bereid door onze eigen kok. Bewoners die dat leuk vinden mogen bijvoorbeeld meehelpen met koken, gewoon als thuis.”

Meer informatie over wonen in Het Rooyhuis? Mail naar j.bunt@dagelijks-leven.nl of bel 06 - 57082936.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten