Thuisdiner voor APK | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Diner van restaurant BRL voor alle leden van de APK.&nbsp;</p>

Diner van restaurant BRL voor alle leden van de APK. 

(Foto: Persfoto)

Thuisdiner voor APK

Ieder jaar in november houdt de APK (Ald Prinse Kompenej Rooy) het traditionele Hazediner. Tijdens dit diner wordt normaal gesproken ook de APK-plak uitgereikt. Helaas kon ook deze bijeenkomst dit jaar vanwege het heersende coronavirus niet doorgaan. 

Het bestuur van de APK bezorgde daarom afgelopen zaterdag, in samenwerking met Roel Linssen van restaurant BRL, een diner bij de leden thuis. Op deze manier blijven de oud-prinsen van de Venrayse vastelaovesvereniging De Piëlhaas in deze bijzondere tijd toch met elkaar verbonden en konden ze thuis genieten van een overheerlijk diner en toch een klein beetje het vastelaovesgevoel beleven. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten