Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Kerstmis lijkt in dit coronajaar nog belangrijker te worden.&nbsp;</p>

Kerstmis lijkt in dit coronajaar nog belangrijker te worden. 

(Archieffoto Peel en Maas)

Peel en Maas zoekt kerstfans!

Kerst lijkt dit jaar nóg belangrijker. ... Sinterklaas is nog in het land, maar in veel huishoudens wordt al over Kerstmis gesproken. Ook op de redactie van Peel en Maas (TV) is dat het geval. 

De redactie van Peel en Maas (TV) is momenteel al druk bezig met de invulling van de traditionele kerstspecial, maar wil in de aanloop naar de kerstdagen ook een nieuwe reeks opstarten. Ze is op zoek naar mensen die helemaal gek zijn van Kerstmis. Bent u woonachtig in de gemeente Venray en tovert u uw huis helemaal om in kerstsferen? Zet u uw huis helemaal in het licht? Maakt u kerstmutsen voor het goede doel? De redactie hoort het graag! 

Meedoen? Mail uw kerstverhaal naar redactie@peelenmaasvenray.nl


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten