Afbeelding
Foto: Eigen foto

Video: Activiteiten Sinterklaas in Venray

Algemeen

Venray | Nee, geen live Sinterklaas en pieten dit jaar in Venray. Sinterklaas werkt vanuit huis en de pieten zijn onzichtbaar aanwezig. Maar wat kun je dan wel doen in Venray deze periode?


Je kunt vanaf nu tot en met 5 december een bezoek brengen aan het huis van Sinterklaas in Venray. Dan kun je zien waar hij werkt en in bad gaat. Je kunt cadeautjes zien en de mooie kleurplaten die hij ontvangt. Je vindt het Sinterklaashuis in de etalage van de Rabobank van
Venray.

Lekker even sportief en ‘speurtief’ bezig zijn? Dat kan ook dit jaar gewoon! Tot en met 4 december kun je de pietenspeurtocht wandelen, vergeet dan niet de kleurplaat te downloaden en met je antwoord in te leveren bij het VVV-kantoor. De winnaars ontvangen leuke geschenken.

Wil je de kleurplaat downloaden of de aankomst van Sinterklaas in Venray terugkijken? Kijk dan op https://www.facebook.com/sinterklaasvenray1 of op https://www.venraybloeit.nl/sinterklaasvenray.

Tot slot… de Venrayse piet zal er uit zien als een vertegenwoordiging van de samenleving. Dit jaar niet live zichtbaar door covidvirus, maar wel op deze wijze (zie karikatuur).

Ron Koenen

Uit de krant