Géén kerststal in centrum Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Vanwege corona komt er dit jaar geen kerststal op de Grote Markt in Venray. &nbsp;</p>

Vanwege corona komt er dit jaar geen kerststal op de Grote Markt in Venray.  

(Archieffoto Peel en Maas)

Géén kerststal in centrum Venray

Er komt dit jaar toch geen kerststal in Venray. Bernie van Lierop, voorzitter van Stichting Kerststal Venray, had nog de stille hoop dat er toch wat georganiseerd kon worden, maar met de huidige maatregelen rondom het coronavirus blijkt dat onmogelijk. “De organisatie is helaas stilgelegd”, zegt Van Lierop.


Eerder werd al bekend dat de kerstmarkt en ijsbaan dit jaar niet in het Venrayse centrum herrijzen. Van Lierop hoopt dat de evenementen volgend jaar weer op de bekende wijze gehouden kunnen worden. “Voor nu is het niet anders. Met de huidige richtlijnen is het niet mogelijk om deze evenementen door te laten gaan. Het is voor nu het belangrijkste dat het virus onder controle komt.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten