Dorpsraad Leunen bijna volledig | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De dorpsraad van Leunen telt nu &nbsp;twaalf leden </p>

De dorpsraad van Leunen telt nu  twaalf leden

(Archieffoto Peel en Maas)

Dorpsraad Leunen bijna volledig

De dorpsraad van Leunen heeft maandagavond twee nieuwe leden verwelkomd tijdens de digitale vergadering. Karin Peeters en Gerrie Steeghs zijn toegetreden en de overige aanwezige dorpsraadleden gaven hun goedkeuring door hun duim op te steken achter de webcam.

Met de komst van het tweetal beschikt de dorpsraad van Leunen nu over twaalf leden. Een nieuw derde lid voegt zich mogelijk tijdens de volgende vergadering bij de dorpsraad. Daarmee komt het aantal leden op dertien en dat is het maximum.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten