Schouwburg Venray blijft vanwege corona gesloten tot medio december
Schouwburg Venray blijft vanwege corona gesloten tot medio december Foto: Persfoto

Schouwburg Venray gesloten tot medio december

Algemeen

Het kabinet heeft dinsdagavond aangekondigd dat Nederland per donderdag 19 november vanwege het heersende coronavirus opnieuw in een gedeeltelijke lockdown gaat. Schouwburg Venray heeft om die reden besloten zijn deuren te sluiten tot medio december, net als De Artiest eten & drinken. De voorstellingen tot medio december zijn in overleg met impresariaten en artiesten geannuleerd.

Hiervoor is gekozen omdat onder de huidige omstandigheden het volgens de directie ‘helaas onmogelijk is om voorstellingen te faciliteren’. Maar ook wil het theater gehoor geven aan het minimaliseren van contactmomenten. Het Venrayse theater bekijkt medio december opnieuw de mogelijkheden om de deuren te openen voor repetities, vergaderingen en andere activiteiten.

Schouwburg Venray meldt zijn ‘uiterste best te doen om voor de voorstellingen een nieuwe datum te vinden’. Daarbij doet het theater een beroep op het geduld van de ticketkopers en vraagt het gasten om de tickets te bewaren. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum of definitieve annulering nemen medewerkers van de schouwburg contact met de ticketkopers op. Een overzicht van alle voorstellingen met definitieve status is te vinden op schouwburgvenray.nl. 

Uit de krant