Logo peelenmaasvenray.nl
<p><strong>Schouwburg Venray blijft vanwege corona gesloten tot medio december</strong></p>

Schouwburg Venray blijft vanwege corona gesloten tot medio december

(Foto: Persfoto)

Schouwburg Venray gesloten tot medio december

Het kabinet heeft dinsdagavond aangekondigd dat Nederland per donderdag 19 november vanwege het heersende coronavirus opnieuw in een gedeeltelijke lockdown gaat. Schouwburg Venray heeft om die reden besloten zijn deuren te sluiten tot medio december, net als De Artiest eten & drinken. De voorstellingen tot medio december zijn in overleg met impresariaten en artiesten geannuleerd.

Hiervoor is gekozen omdat onder de huidige omstandigheden het volgens de directie ‘helaas onmogelijk is om voorstellingen te faciliteren’. Maar ook wil het theater gehoor geven aan het minimaliseren van contactmomenten. Het Venrayse theater bekijkt medio december opnieuw de mogelijkheden om de deuren te openen voor repetities, vergaderingen en andere activiteiten.

Schouwburg Venray meldt zijn ‘uiterste best te doen om voor de voorstellingen een nieuwe datum te vinden’. Daarbij doet het theater een beroep op het geduld van de ticketkopers en vraagt het gasten om de tickets te bewaren. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum of definitieve annulering nemen medewerkers van de schouwburg contact met de ticketkopers op. Een overzicht van alle voorstellingen met definitieve status is te vinden op schouwburgvenray.nl. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten