Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Een 13-jarige fietser is zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Westsingel in Venray.</p>

Een 13-jarige fietser is zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Westsingel in Venray.

(Foto: SK-Media)

Jongen gewond bij ongeluk Venray

Een 13-jarige jongen uit Venray is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Westsingel in Venray. Het jonge slachtoffer werd rond 20.15 uur aangereden door een personenauto.

Het ongeval vond plaats tussen de Kempweg en de Langstraat. De fietser wilde oversteken, maar werd daarbij geraakt door de personenauto.

De jongen werd daarna met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk en roept getuigen van het ongeval op zich te melden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten