Sinterklaas zondag op Peel en Maas TV | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Het Sinterklaashuis bij de Rabobank is tussen 14 november en 5 december te bewonderen.&nbsp;&nbsp;</p>

Het Sinterklaashuis bij de Rabobank is tussen 14 november en 5 december te bewonderen.  

(Foto: Sint Nicolaas Gilde Venray)

Sinterklaas zondag op Peel en Maas TV

Sinterklaas is in aantocht, zelfs in coronatijd. Omdat de Spaanse goedheiligman nou eenmaal in de risicogroep valt, zal hij dit jaar niet overal z’n opwachting kunnen maken.

De landelijke intocht is zaterdag om 12.00 uur te zien op NPO Zapp. Een dag later arriveert Sinterklaas in Venray. Zijn aankomst is te in een extra tv-uitzending op Peel en Maas TV. Daarin zal de goedheiligman onder meer een groot aantal door het Sint Nicolaas Gilde Venray verzamelde en door kinderen via filmpjes ingestuurde vragen beantwoorden. De uitzending begint om 17.30 uur op de lokale Venrayse tv-zender en is vervolgens ook op alle socialmediakanalen van Peel en Maas (TV) en ook op de Facebookpagina www.facebook.com/sinterklaasvenray1 te zien.

Het Sinterklaashuis bij de Rabobank is tussen 14 november en 5 december te bewonderen, met inachtneming van de coronarichtlijnen van het RIVM. Meer informatie over het programma is te bekijken op Facebook: www.facebook.com/SinterklaasVenray1.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten