Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Toiletwagen: the plees to be!</p>

Toiletwagen: the plees to be!

(Foto: Persfoto)

Toiletwagen Venray: the plees to be!

Er is behoefte aan plekken in de openbare ruimte waar mensen een sanitaire stop kunnen maken. Vanwege corona en de sluiting van de horeca werd de nood helemaal hoog. Vandaar dat onlangs bij de bewaakte fietsenstalling op de hoek Leeuwstraat-Schouwburgplein in het winkelcentrum van Venray een toiletwagen is geplaatst, die als openbaar toilet gebruikt kan worden. Het toilet is een gezamenlijke actie van Venray Centraal, Venray Bloeit en de gemeente, omdat die behoefte er op het moment blijkt te zijn.

Toezicht gebeurt door de fietswachters (NLW) overdag, de poetsbeurt vindt plaats rond 13.00 uur door de toiletleverancier en om 18.00 uur sluiten de fietswachters de toiletten weer. Wanneer deze fietswachters eerder weg zijn, neemt Saskia Hoedemaekers (de ‘buurvrouw’) de sluiting voor haar rekening. De bekostiging gebeurt ook gezamenlijk door Venray Bloeit, de gemeente en Venray Centraal. Bovendien zorgde Venray Bloeit voor een promotioneel doek bij de ingang. Daarop staat Venray: the plees to be!. Marktkooplui en bezoekers kunnen er gebruik van maken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten