Vanaf zondag 15 november: meld iemand aan die het verdient.
Vanaf zondag 15 november: meld iemand aan die het verdient. Foto: eigen foto

Aandacht voor elkaar in Venray

Algemeen

De coronacrisis is voor veel mensen een hele moeilijke periode: er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden, sommigen verloren hun baan of vechten nog iedere dag voor het voortbestaan van hun bedrijf. Heel veel activiteiten die het leven mooi maken kunnen niet doorgaan. Tegelijkertijd zijn er sinds de uitbraak van corona door het hele land hartverwarmende initiatieven die laten zien dat mensen er voor elkaar zijn.


Ook in Venray waren en zijn veel van dit soort initiatieven. Inwoners staan voor elkaar klaar en steunen elkaar waar mogelijk en nodig. Daar heeft de gemeente heel veel waardering voor. En dat wil ze laten merken ook. Onder het motto Aandacht voor elkaar in Venray gaat ze 250 Venraynaren die het verdienen of nodig hebben een hart onder de riem steken. Dit kunnen mensen zijn die zich verdienstelijk hebben gemaakt in een cruciaal beroep of hulpverlening, maar het mag ook een mantelzorger of een vrijwilliger zijn. Of iemand die herstelt van covid-19. Kortom: iedereen dit het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden. Iemand aanmelden kan vanaf zondag 15 november t/m zaterdag 5 december. In de feestelijke decembermaand beloont de gemeente deze personen met een kleine hartverwarmende attentie belonen. Er worden in totaal 250 attenties verdeeld. Om die reden is het verzoek om per persoon maar één iemand aan te melden. 

Aanmelden vanaf 15 november via www.venray.nl/aandacht-voor-elkaar. Daar staat een formulier waarmee iemand aangemeld kan worden. De eerste 250 inzendingen worden beloond.

Uit de krant